Слова і думки впливають на наше життя


ДНК сприймає людську мову. Клітини тіла пристосовані до уловлювання звукових коливань. Молекули отримують і акустичну, і світлову інформацію. Навіть мовчазне читання доходить до клітинних ядер по електромагнітних каналах.

Усі звукові та інформаційні сигнали, з якими вам доводиться зустрічатись, формують вас.
Приємні сигнали (музика, мова, думки) пробуджують ваші резервні можливості, розкривають потенціал у напрямку краси. Негативні – руйнують ваш природній баланс, порушують нормальний розвиток організму.

Та інформація, яку ми пропускаємо через себе, творить наш світ, прописується генетично і переходить у спадок наступним поколінням. Рівно так, і кожен з нас, взяв за замовчуванням генетичну програму своїх предків: тембр голосу, стиль мислення, подача слів, звідси і рух, манери, поведінка, передані нам колишніми поколіннями.
І мабуть, ви спостерігали у себе особливі відчуття до певної музики (звуків), що сьогодні не є актуальною (модною), а у вас розгортається від почутого душа. Замислювались звідки ця любов?

Звук і навіть думка – це вібрації, які змінюють в ту чи іншу сторону спадкові програми.

Слова від серця – зцілюють і розкривають нашу суть. Образи, злість, ненависть – сковують і закривають. Причому тілу неважливо: звучите ви чи живете думкою, взаємодієте реально чи з уявним героєм, знаходитесь у дії чи фантазуєте - усі сигнали сприймаються на клітинному рівні. Тобто, ви отримуєте заряд клітин (інформаційний і енергетичний) у відповідності до вмісту ваших думок. Те ж саме стосується і звукових вібрацій ззовні. Одні звуки синхронізуються з нами, породжують приємні відчуття, інші - викликають роздратування.



Як слова і думки впливають на наше життя

Насправді, вони не просто впливають, вони формують нашу реальність! Від того, що ми говоримо, залежить яке життя ми живемо!

У фільмі «Велика таємниця води» дуже доступно роз’яснено - як вода сприймає, зберігає і передає інформацію, навіть таку тонку, як людська думка, емоція, не кажучи вже про слова. А оскільки ми складаємось практично з води, відповідно можемо словом і думкою впливати на своє здоров'я і тіло.

Молекули води постійно змінюються у відповідності до "випромінюваної" нами інформації.

Давайте розглянемо найпоширеніші фрази у нашому житті, і як підсумок, що ми отримуємо в результаті.

Говорячи «нічого собі!», як ви думаєте, чи багато ви для себе отримаєте? Звичайно, ні! Усім дісталося, а вам ні. Ця ситуація - відповідь всесвіту на фразу «нічого собі!»

Згадайте, як часто ви говорите «я взагалі нічого не чую (не бачу, не відчуваю і т.д.)». Як ви думаєте, що привернуть ці слова у ваше життя? Звичайно хвороби очей, вух, носа.

Говорячи і думаючи «Я товста», ви отримуєте плюсом зайві кілограми.

Говорячи «я худну», ви отримуєте хвороби і починаєте відчувати себе гірше, так як слово «худну» - від слова «худ». Замініть цю фразу на «Я струнка» і тоді ця форма думки почне позитивно впливати на вас.

Говорячи «У мене немає грошей», ви відповідно ніколи не будете у фінансовому достатку. Дуже допомагають залучати фінанси фрази «До мене легко і часто приходять гроші!», «У мене достатньо грошей». Заявлений процес відкриє для вас нові можливості приходу грошей.

Говорячи «мені потрібно», «мені треба», ви проживаєте життя з потреби і під впливом обставин, тим самим позбавляючи себе можливості бути господарем свого життя. Ці слова добре б замінити на «я вибираю».

Говорячи близькій людині «ти дістав мене», «відчепися від мене», ви програмуєте розрив відносин з цією людиною.

До речі, зверніть увагу на казки. В них особливо виражено, як сила слів і думки впливали на героїв. Кожна фраза була проявлена так, як була заявлена. Так працюють закони Всесвіту!

Говорячи дитині «Ти впадеш» чи щось цього роду, не дивуйтеся, якщо з вашою дитиною станеться саме це! Ви самі, створюєте сценарій життя, програмуєте своїм звуком дитину на не вдачу, а потім: «адже я тобі казала, що буде саме так».

Говорячи про чоловіків «всі чоловіки ..., немає жодного нормального!», так воно і виходить, що кожний наступний у вашому житті чоловік - буде вам приносити лише одні страждання та гнів.

Говорячи людині «я тебе не переварюю!», ви отримуєте проблеми з шлунково-кишковим трактом.

«Ти у мене на шиї сидиш!» - отримуєте остеохондроз.

«Серце кров'ю обливається», «У мене трохи серце не зупинилося» - вважайте, що замовили в небесній канцелярії хвороби з серцем.

Негативних слів, фраз, які впливають на наш життєвий сценарій, дуже багато, і тепер - ви самі зможете їх відстежувати, змінювати на доречні і життєдайні. 

Змінивши мислення і мову, ви кардинально зміните своє життя на краще.

Щоб не сталося поганого, дуже важливо не думати про це, і вже тим більше не вимовляти негативну інформацію. Недарма ж існує приказка - «Сказано - зроблено!» Тобто, сказавши, ви вже це майже здійснили. Ви запустили програму виконання! 
Але не все так погано, точно так само працюють хороші слова і думки. Створюючи і випускаючи на свободу позитивну думку, ви в результаті отримуєте позитив в житті, добрих людей і приємні події.

Розвивайте мистецтво йти увагою у приємні ситуації. Коли зустрічаєтесь з негативом чи переживанням, скажіть собі чітке і зрозуміле, сильне і дієве слово СТОП. Нагадайте собі, що формуєте своє життя і життя близьких самі. Виберіть інший сценарій події, який зігріє вашу душу. І БУДЕ ТАК!




І ще одна важлива інформація. 

Думаючи, говорячи чи бажаючи людині зле та не добре, називаючи її образливими словами, тим самим ви впливаєте не лише на її біополе, але й на своє. Ви руйнуєте свою тонку енергію і отримуєте рівно те, що випромінюєте з середини. В наслідок, цей заряд отримує і ваша родина, діти.

Перш ніж висловитися в негативному руслі, замисліться чи варто!

Використайте слово СТОП. Викиніть агресію в свобідний простір, можете розбити посуд, злісно вибити подушку, вийти в ліс і викричатись там досхочу (що завгодно). Це ваші емоції і вам з ними справлятись. 

Люди довкола – наші дзеркала. Це закон Всесвіту (подібне притягує подібне). 

Люди лише відображають нам те, що міститься в нас самих, з чим варто впоратись.
Негативні емоції покидають нас тоді, коли ми вчимося ЛЮБИТИ.
Тому, все, що ви можете надіслати вашому «кривднику» це слова ВДЯЧНОСТІ, за те, що він показує, в яку сторону рухатись і де зрощувати СИЛУ ЛЮБОВІ.
Падайте в любов і бажайте добра. Це єдиний ваш порятунок. Станьте джерелом любові і ви помітите, як чистотою й світлом сповниться ваш світ.

Душа прийшла сюди розквітнути в любові.

І памятайте, що кожна негативна (на ваш розсуд) ситуація – це повід ЗРОСТИ НАД СОБОЮ.
Ви З ЛЮБОВЮ або піднімаєтесь в гору, слідуєте вперед, або з ненавистю залишаєтесь позаду, падаєте вниз. ВИБІР завжди ЗА ВАМИ.



Як уникнути провокацій і зберегти свою внутрішню силу

Коли хтось намагається втягнути вас в свої розповіді - зберігайте спокій.
Мовчіть, будьте спостерігачем, як ваш співбесідник намагається «підключити» вас на свої емоції (часто «вижерти» вашу енергетику). 

Глибоко і уповільнено дихайте, підтримуйте гармоційний, комфортний для себе стан. На високі емоції (ті, що вас зачіпають) йдіть увагою в видих, звільняйте тіло від напруження. 

Поважайте свій процес і з розумінням відностесь до співбесідника. Бажайте йому добра, але тримайте свою позицію. Так ваш співбесідник залишиться зі своїми інтересами, а збережете себе і направите свою енергію на більш корисну справу.



Теж саме стосується пустих «теревень» з подругами чи знайомими. Не розсіюйте свою силу в бесідах, що не розкривають перспективу для вашого розвитку чи плідних проектів.

Говоріть про людей тільки добре

Якщо ви не схвалюєте чиєїсь життєвої позиції - змовчіть, не позволяйте своєму розуму розвивати негативні, не схвалюючі думки про когось. Позвольте іншим бути іншими. Переводьте увагу на гідні сторони людини або змінюєте напрям уваги на щось зовсім інше.

Вживання частки «не»

Зверніть увагу, наскільки ваша мова містить суперечних фраз: не злюсь, не гніваюсь, не переживаю, не погано, не байдуже і т.ін. Всесвітом сприймається лише основне значення, тобто, ви даєте право/дозвіл бути негативному у вашому житті.

Значення таких фраз варто замінити:
не злюсь - яскраво емоціоную / приймаю;
не гніваюсь - пробачаю / відношусь з розумінням;
не переживаю - перебуваю в спокої / вірю в краще;
не погано - добре / може бути краще;
не байдуже - важливо / має місце в житті.

У таких словосполученнях як: не красиво, не приємно, не подобається, не можу, не розумію, не знаю, не відчуваю і т.д. - ви розкриваєте потенціал рухатись в красу і залишаєте право бути позитивному у вашому житті.

Але й тут варто навчитись виражатись корректно, задаючи вектор у досконалість:
не красиво - потрібно доповнити чи замінити... (описуєте чим саме і даєте відповідь як і де буде красиво);
не приємно - розкриваєте тему як і де буде приємно / звертаєте увагу на те, що приємно;
не подобається - мене влаштує варіант... / шукаєте і озвучуєте те, що подобається ;
не можу - можу зробити те і те, в любий інший час;
не розумію - цікаво зрозуміти / хочу зрозуміти;
не знаю - потрібно поцікавитись / хочу дізнатись;
не відчуваю - відчуваю так і так... / наскільки відчуваю...

Розглянемо більш детально сигнал не подобається.
Поведінка близької вам людини дратує вас. Наприклад, чоловік приходить пізно з роботи. Замість того, щоб висловити своє "фе", ви - радієте його присутності і звертаєте увагу на те, як любо вам, коли він поряд: мені приємно, коли ти приходиш вчасно.

Дитина за столом чавкає. Ви говорите: справжні принцеси/герої їдять ось так: і показуєте гарний приклад.



Дуже просто виразити своє невдоволення, ці фрази не потребують особливих зусиль мислити. Але і наслідки ви отримуєте відповідні.

Інше, це розвивати вміння мислити на перспективу, знати чого хочу і красиво говорити про це. 








Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Тренируйтесь препоручать ваши заботы Богу

Тіло - храм душі