Тіло - храм душі


Тіло - храм душі. Працюючи з тілом, ми піклуємось про комфорт душі.

Тіло – фізична частина тебе, воно існує як матерія - на відміну від душі. Ми можемо торкнутись його і бути певні, що воно реальне. Тому починаємо працювати з тілом: розкривати його, відчувати і слідувати його бажанням.

Відтак, з’являється розуміння особистих комфортних станів. Працюючи з комфортом руху і спокою, з кожним разом все більше прислухаємось до тілесних потреб і починаємо преребувати в гармонії з тілом. Спостерігаємо, як воно розквітає: стає легким і м’яким, довірчим і вільно рухомим. Любимо себе і стаємо задоволеними собою, тим, що є тут і тепер, тілом - як воно є.

Навчившись слідувати своєму «добре» зовні, ми пробуджуємо своє «добре» зсередини.
Іншими словами: Ми пробуджуємо свою середину, своє Я, свій Дух через тіло, йдемо від грубшої матерії до тонкішої.

З кожним кроком до насолоди і внутрішньої гармоніі, наші відчуття набувають витонченішого змісту. Тіло, що навчилось смакувати життям, сповнює душевні почуття світлом. Переживання й негаразди йдуть самі собою, розум фіксує увагу на тому, що добре для особистості. Роздуми і негативні думки розвіюються і зчезають, прокидається інтуїтивна мудрість і народжується новий досвід у впевнених діях. Душа розгортається і ви починаєте чути її голос, який буде направляти вас вірним шляхом. 




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Слова і думки впливають на наше життя

Тренируйтесь препоручать ваши заботы Богу