Як створити незабутній романтичний вечір

Чим порадувати коханого? Як добавити барв в інтимне життя? Пробудити бажані почуття?

Щастя в твоїх руках. До нього один крок! Я певна: Ти можеш створити незабутній простір, і в ньому - без зайвих зусиль - розкриються  найщиріші бажання, пробудяться почуття, знову заспіває душа.

Романтичний вечір для коханого – це важливий крок і фундамент справжнього успіху. А також, це ритуал, магія, містерія, перехід у сповнений коханням світ.

Зробивши надзвичайний подарунок своєму мужчині, ти отримаєш найцінніше:
= оновиш стосунки, запалиш відчуття м”якими барвами щастя
= зростеш, як майстриня, що здатна створювати чарівне оточення
= навчишся вправно володіти емоціями, думками, тілом -  і вирівнювати почуття: як свої, так і чоловіка
= станеш більш бажаною, коханою, гідною обожненя
= отримаєш визнання від чоловіка, спрямування підримки і уваги у твій світ

З чого почати?

ПОРОДЖЕННЯ СТАНУ

1.       Замислись, відчуй: які почуття ти хочеш пробудити в коханому мужчині?
Що хочеш отримати, чим хочеш ділитись?
Наприклад,
·         Розкрити чуттєвість, поринути у світ глибокого контакту, пробудити тіло на клітинному рівні через насолоду і блаженство, розчинитись в мягкості, ніжності, душевному теплі
·         Запалити пристрасть, пробудити жагу, підняти активність поведінки, вчинків.
·         Піти у невідоме. Дізнатися про таємні або містичні ролі мужчини та жінки
·         Твій варіант…
Сформувавши бажане, йдемо в наступний етап…

2.       Пробудження бажання
У цьому тобі допоможе медитація, або тихе занурення в себе. 
Розмістись зручно. Закрий очі. Зосередся на своїх відчуттях. Опиши, як виглядають обрані тобою почуття. Роздивись, озвуч вголос їх колір, об’єм, форму, густину, матерію, загальну атмосферу. 
Проведи асоціації, створи цільний образ бажання.
Дивлячись на створений образ бажання – вдихай його. Хай він наповнить усе твоє тіло, кожну клітиночку, кожну частинку тебе. Спостерігай, як почуття заповнюють усе твоє тіло. Ти стаєш ними. Ви стаєте єдиним.

3.       Ролі
Якщо ми вдаємося до рольової гри, бажання насичується об’ємом. Воно отримує вектор, за яким буде рости, поширюватись і давати бажані плоди.
Рольова гра - це підсвідомий інструмент для розкриття справжніх бажань. Практикуючи з ролями, ти переконаєшся, як легко грати і як потужно впливає елемент театральності на почуття. 
Отже, які ролі/персони асоціюються тобі з твоїм бажанням? Якій персоні пасуватиме створений тобою образ бажання у попередній практиці?
Також обери співзвучну роль для партнера.
  • Якого ви віку? Молоді, зрілі чи в золотому віці? Наприклад, твої відчуття властиві дівчині 18 років, а мужчину хочеш бачити поряд із собою у віці після 40. 
  • Хто ви? Знайомі, чужі? Де зустрілись і як? Можливо, ви щойно зустрілись після довгої розлуки, чи це остання зустріч, а може ви коханці і бачитесь рідко і потайки? 
  • Які стосунки існують між вами? Можливо, ви спаровані соціумом, як-то: актор/продюсер, студент/викладач, секретарка/бос, медсестра/паціент, домогосподиня/сантехнік? А може, це щось надзвичайне, таємниче: султан/жінка з гарему, мудра жриця/величний імператор, досвідчена гейша/воїн-герой, шляхетна королівна/відчайдушний лицар, особи з різних планет в одному кораблі?
Завжди приємним додатком є вибір певного етносу бажаної ролі. Національна фактура доповнить барв. Ви можете почуватись і поводитись, як: італійці, німці, японці, французи, китайці, латиноамериканці, негри, англійці і т.д. (обидва з одного народу, чи з різних країн/культур/традицій).

Памятай: чим духовніша роль, тим мякше стосунки, більше цінність взаємодії і довше ефект твого дарунку.
В подальшому ти зможеш обирати інші рольові пари: водоспад/ріка, вітер/хмара, дерево/дощ, океан/дельфін.


4.       Породження стану
Час перейти від уяви до практики. 
Тобі належить влаштувати таку собі репетицію - з бажанням у визначеній ролі. 
  • Відтворюй обраний тобою стан тілом, поставою, рухом, манерами, мовою спочатку із прикритими очима. Відчуй будову тіла, кості, м’язи, зв’язки, слизисті, шкіру. Включи її енергетику - бурну чи спокійну.
  • Подивись у дзеркало. Як зміюється вираз обличчя, коли ти дивишся з її світу? Як витікає погляд? Рухаються повіки? Чим незвичним ти доповниш вираз обличчя?
  • Тепер практикуй кожну хвилину, коли тебе ніхто не бачить. Візьми собі за звичку відтворювати поведінку твоєї героїні, її манери. Які вони? Спробуй віднайти хоча б три, п’ять нових, не схожих на твої. 
  • Замислюйся: чим твоя роль особлива? Які у неї найяскравіші якості? Чим ви різні? Як вона спілкується? Які особливості мови? Вимови? Є акцент?
  • Тепер тренуй голос. З”ясуй: яке звучання твоєї героїні? Низьке, високе, емоційне, спокійне, впевнене, нагле, тихе чи ніжне?
  • Знов повернись до дзеркала. Практикуй з мімікою, поглядом, звучанням так, якби ти бачила себе ЙОГО ОЧИМА. Насичуйся, впитуй все, що властиво бажаній персоні. Рухайся так, як вона. 
  • Нарешті, зверни увагу на повний образ. Осягни поєднання внутрішнього та зовнішнього. Відчуй себе комфортно і природньо в цьому стані. Продовжуй жити в ньому.
  • Накінець, доповни образ костюмом та гримом. Підбери відповідний одяг та аксесуари. 




АРХІТЕКТУРА ПРОСТОРУ

5.       Символізування простору
Тепер ти повинна наділити простір магічними властивостями. Трошки почаклуєм?
  • Переведи свою увагу на помешкання, де відбуватиметься ваш чарівний вечір.
  • З кожним видихом уявляй, як кімната наповнюється бажаними якостями (тими, які ти щойно породила в собі). З кожним дотиком вливай свій стан у предмети, меблі, стіни. 
  • Спостерігай, як кожна частина помешкання насичується твоїм станом. 
  • Назнач простір продовженням твого стану.
В разі, якщо трапиться, що ти вийдеш зі стану – створений довкола простір поверне тебе до себе .
Почни наводити лад у кімнаті. 

6.       Тематичний простір
В якій країні, в якому місті, куточку планети ти хочеш побувати з коханим? Який простір буде співзвучний з даними ролями? 
Наприклад:
• природа - безлюдний острів / тихий берег моря / чарівний ліс / гори / відкрите поле;
• міста – Париж - Ейфелева Вежа / Амстердам / Венеція, ви на кораблі /великі людні площі, де ви в центрі уваги та за вами спостерігають / ви заховались і вас можуть знайти / заборонені території, куди ви прокрались / висотні споруди;
• закриті приміщення - школа / університет / робота / тюрма / вечірка / лікарня / вдома в батьків чи у друзів. 
  1. Пофантазуй, знайди і здійсни те, чого давно хотілось. Відобрази те, що надихає, у кімнаті.
  2. Подивись новим поглядом на приміщення. Що тут варто змінити? Переставити меблі, забрати речі? Надати більше вільного простору? Роздивись уважно. Буває, що речі настільки вживаються в певних місцях, що ти перестала їх помічати.
  3. Доповнити новими атрибутими (можливо, дзеркалом, квітами). Зверни увагу на усю домашню атрибутику, яка відповідає тематиці романтичного вечору. Постарайся якомога яскравіше видозмінити помешкання.



АНТУРАЖ

7.       Орієнтуйся на кольорову гамму. Вона може бути теплою чи холодною, барвисто-хаотичною чи спокійно-монотонною. Може виражати ідею контрасту, або ж єдності, боротьби чи ладу, гармонії.
Колір має важливе значення для пробудження почуттів та породження стану. Які барви тобі до вподоби в новому стані твоєї героїні?
Підійдуть різні тканини (постіль, простирадла, шалі, парео). Навіть найменша дрібничка, вдало розміщена у просторі, спрацює, як потужний механізм для бажаного результату.

8.       Обери доречні аксесуари.
Статуетки, вази, чаші, картини, символічні штучки, що створюють домашній затишок.
Згадай про твої незвичні прикраси - можливо, про які ти давно забула. Ти можеш прикрасити ними як себе, так і простір.

9.       Подбай про освітлення.
Використовуй бра, ліхтарики, свічки, соляну лампу, арома-лампу, гірлянди. Придбай свічки у кольорі до даної теми.
Спробуй розмістити світло так, як ніколи ще не розміщала. 
Рівень висоти освітлення може бути: нижнім, середнім, верхнім. Від цого залежить, звідки і що побачить чоловік. Він буде підлаштовуватись під ракус освітлення, і ви зможете міняти відносини від небесних до земних.

10.   Аромат
Запах запам’ятовується найдовше. Він керує підсвідомістю, інстинктами. Твій аромат коханий відрізнить і обере з тисяч подібних. 
Використовуй арома-палички, ефірні масла. 
Для спальні підійдуть аромати: апельсин, лимон, лаванда, неролі, аніс, м’ята. Для гармонізації сімейних відносин: пачулі, сандал, жасмин, роза, іланг-іланг.

11.   Музика
Вона найголовніша для управління потоком почуттів. 
Музика пронизує усе тіло. Вона проникає в найпотаємніші куточки єства. Формує стан, пробуджує почуття. Тіло розкривається на зустріч звуку. Клітинки трансформуються, змінюють свою форму.
Підбери таку музику, яка поведе вас. Можливо, споріднену із етносом твоєї героїні. Можливо, медитативну, або ритмічну. 
Добре мати декілька плейлистів, які ти зможеш міняти за ситуацією.
Якість музики надто важлива. Використовуй велику акустичну систему, яка дає потужний бас. Він проникає найглибше. 

12.   Тотем
Створи або підбери річ, що охоплюватиме цілком і повністю простір і стан, що символізуватиме народження створеного тобою світу, відображатиме формою і кольором твоє творіння.
Тотем, як символ, що містить в собі цілий спектр магічних подій. Розмісти його так, щоб він “утримував” весь простір і накажи йому (дай завдання) впоратись найкращим чином.



У підготовці до романтичного вечора будь спокійна. Слідкуй, щоб емоції були врівноваженими. Іди в новий досвід з цікавістю. Не забігай на перед. Не орієнтуйся на кінцевий результат. Будь тут і тепер у поступовому розгортанні подій. 

Роби кожен крок в задоволення, розкриваючи себе все більше у нових якостях.  Спостерігай, як розквітаєш у новій ролі. Задавай питання «Як я можу зараз покращити свій стан, підтримати своє творіння?», «Що потрібно для того, щоб відчувати себе комфортніше і впевненіше?»

Орієнтуйся на внутрішні відчуття. Досягни шкали «пречудово» по відчуттям внутрішньої самооцінки.

Проект «Незабутній подарунок коханому»



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Слова і думки впливають на наше життя

Тренируйтесь препоручать ваши заботы Богу

Тіло - храм душі