Налаштування на курс "Жіночий коучинг"

Вже від сьогодні, роздумуйте, промальовуйте в уяві куди йдете і чого по-справжньому хочете. Ловіть на відчуттях стан в якому хочете жити, чого хочете досягнути. Спробуйте описувати дії, які підтверджують ваші відчуття, підкреслюють ваш стан, створюють відповідний стиль життя.

Сформулюйте чітко напрям свого шляху: «Я хочу розкрити якості жіночності, здобути мистецтво формувати чудові стосунки з коханим», «Хочу змінити спосіб життя», «Хочу полюбити себе», «Хочу досягнути успіху в діяльницькій сфері»,  «Хочу зростити себе сильною, впевненою, розкішною Жінкою», «Пізнати свій внутрішній світ», «Оздоровити тіло, розкрити чуттєвість, формувати правильно думки для щасливого життя», «Переконатись, що саме я є автором свого життя і навчитись свідомо цим керувати» та інше.

Дивіться в середину себе, там є безліч, саме ваших бажань, над якими варто попрацювати.

Пропишіть свої бажання на папері. Добре, якщо ви заведете улюблений записник, який буде символізувати перехід, злет, зміни, таїнство, розвиток, розкриття вашої суті. Він стане вашим надійним помічником і допомагатиме знаходити саме сокровенне про вас.

Поділіться з ним про те, що відчуваєте і чого бажаєте. Якщо не знаєте з чого почати, як сформулювати – так і пишіть: я хочу у своєму житті змін і не знаю з чого почати, не розумію куди дивитись і в якому напрямку діяти, але відчуваю, що це повинно бути щось дуже приємне, що радує мене, що піднімає, що веде, надихає, розкриває…
Виливайте на листи потік думок, спочатку про те, чого не знаєте. Все має своє завершення і навіть не знання. Прописавши їх сповна, розпочнеться інша тема «Я хочу…, Я знаю…» Розвивайте її.

Практикуйте цей спосіб щодня. Із безлічі бажань, найдуться ті, що постійно повторюються. Це вони, ті самі, справжні, ваші, які задають вектор, в сторону яких хочеться дивитися і діяти прямо зараз. Душа наповнюється і радіє, вам добре й легко, приємно й любо перебувати саме в них.

Малюйте.
Малюйте те, до чого йдете. Малюйте результат. Себе в результаті. Як буде виглядати ваше життя, коли зміни реалізуються, мрії втіляться.
Не звертайте увагу на свої художні здібності, не має значення якість малюнка, важливо який стан викликає в вас творіння, який емоційний заряд ви вкладаєте в цей твір.
Прикріпіть малюнок на видному місці, хай випромінює щастям близького теперішнього і майбутнього.

Далі, ми разом, пробудуємо шлях, оберемо доцільні і послідовні кроки, які раз за разом наближатимуть вас до мети.

Кожен день приноситиме свої цікаві історії в яких ви розгортатимете знання про себе.
Ви відчуєте наскільки величні і багатогранні, наскільки прекрасні і вмілі. Ваш світ стане простором гри, де ви автор і режисер чудового сценарію. Де ви розставите все, як вам до вподоби. Обирете простір, атмосферу, декорації, акторів.
І це буде ваша гра. Ви в головній ролі.




Впроваджуйте нові дії в старих ситуаціях


У тій реальності, в якій ви зараз перебуваєте, відбуваються події відповідні вашого старого життя.

Щоб перейти на новий рівень реальності, в якому ваші цілі і плани реалізовані, створіть умови для переходу.

Кожного дня, в життєвих дрібницях, в побутових ситуаціях, в кожному моменті вашого звичного життя застосуйте нові дії.

Для виконання цієї практики не потрібно брати щось глобальне, почніть з маленьких кроків, саме вони є по особливому дієві. 
Наприклад: змініть звичайний маршрут на новий шлях.

Це може бути дорога на роботу, поїздка в супермаркет або просто прогулянка, не важливо. Змініть траєкторію руху, навіть якщо відстань при цьому збільшиться, і вам буде здаватися, що ви витрачаєте час. Насправді, ви отримаєте більше. Ви отримаєте шанс глянути по іншому на ті ж самі звичні речі. Вийти на новий шлях не тільки в прямому розумінні, але й підсвідомо закласти в невідому поки дорогу нові відчуття, пробудити нову енергетику (позбутись від колишніх прив’язок).
На новій дорозі ви можете зустріти когось або щось, що кардинально змінить ваше життя.

Зміни відбуваються лише тоді, коли ви дієте не так як завжди.
Головне ДІЯти! Дорога з’являється під ногами ідучого.

Чи наприклад, будучи вдома, спробуйте навести лад по новому.

Поміняйте місцями інтер’єрні атрибути. Міняючи, ініціюйте їх у новий статус. Вимиваючи до первозданного стану надайте їм змісту.
Наприклад, співуча чаша була колись тільки співучою чашею, а від тепер вона символізуватиме фрактал, який притягує всесвітні блага. Метал, з якого вона зроблена, нагадуватиме вам, кожного разу при взаємодії (навіть поглядом) вашу міць і непохитність спрямовану до цілі.

Чи візьмемо до прикладу картину на стіні. Вона нагадує вам про минуле (її хтось за якихось обставин подарував, чи ви самі придбали). В ній закладені почуття і безліч картинок з вашого життя, з тих подій, що тоді відбувалися.
Гляньте на неї… що символізує вона для вас? Які якості в вас підсилює? Які емоції пробуджує? Що кожного разу несвідомо закладає?
Подобається? У майбутнє берем? 

Спробуйте в ній найти щось нове (лінії, відтінки, характер). Роздивіться себе через неї.
Закладіть сильний зміст, щоб підсилював ваше бажане майбутнє.
Так з усіма атрибутами. Пробуджуйте простір довкола себе. Оживляйте його.

Простір для жінки – продовження її суті. Жінка і простір не роздільні. Жінка виражає себе в просторі. Це її творіння, сила, царство. Відпочинок, натхнення, захист.
Усі великі майстрині знають про це.

Породження свого простору не виникає за день. Це довгий і кропіткий процес. Робіть все по мірі натхнення. Тут дія відбувається через відчуття, бажання з середини передати частинку себе у простір. Розширити свої границі, здобути об’єм, укріпити силу.

Перегляньте усе в своєму просторі. Змініть атмосферу. Можливо, перемістіть меблі. Зробіть ритуал очистки. Залиште по справжньому цінні речі. Решту – викидайте! Зробіть собі добре! Хай буде чисто, світло, свіжо, ясно довкола вас.
Як всередині, так і зовні. Як зовні, так і в середині. Будьте гармонійними.


І ще одна практика по впровадженню нових дій «Взаємодія з людьми»

Гляньте на світ, як на своє відображення.
Люди довкола, служать дзеркалами вашої суті. Кожен, без винятку.

Все, що подобається і те, що ні - це ви. Дивіться правді в очі.

Хочете змінити світ – почніть з себе!
Виховуйте себе, зрощуйте добрі якості, даруйте їх людям, особливо розчарованим (вони просто забули про своє "добре").

Кожна з практик має свою глибину, свої цінні дари і розкішну перспективу.
Якість результату залежить від вашого бажання змін, від наполегливості пізнати свою багатогранність, від істинного «хочу» породити свій сповнений красою світ.
Проникайтесь практикою, дійте через неї, будьте нею - тоді й винагороду матимете відповідну.


Підтримка


Часто, поставлені цілі, розпливаються десь у небутті вже після декількох днів спроб слідуванню поставленим завданням. Поразка, не знання, зневіра (своя чи близьких) перетворює ціль в пусту ідею. Повсякденні справи забирають безліч енергії і часу, оточення зводить вас в рамки допустимі їхнім нормам, старий спосіб життя закручує і стискає ваші таланти і здібності в невеличку капсулу, оболонка міцніє і вже згодом не дає розкритись. 

Так спочатку ціль перетворюється в мрію, а мрія, з плином часу, в ілюзію. Час іде і щастя все не приходить.

Буває й так, що бажання душі шепочуть щодня. Ви наче слухаєте їх, тішите себе надією, що прийде час і все відбудеться, відкладаєте на потім, а «потім» все не наступає. Думки в майбутньому, а теперішнє пустує чи заняте не вашими потребами.
Майбутнього немає без теперішнього. 

Щоб стати тим, ким хочете чи отримати те, чого хочете, потрібно розпочати прямо зараз. Сьогодні! Не з понеділка, з нового року чи з нового сезону, а сьогодні.
І у вас все для цього є. Є найголовніше: ви і ваше бажання. І саме воно притягнуло у ваше життя підтримку у вигляді курсу «Жіночий коучинг». Можливість, відтепер кожного дня слідувати собі; крок за кроком розкривати в собі нові грані і пізнавати свою безмежність; бути в центрі свого світу і формувати довкола реальність співзвучну душі; відважно впроваджувати в дії те, про що давно роздумували; слідувати в невідоме з цікавістю і переконанням на успіх; отримувати те, що раніше було тільки мрією; відчувати себе впевнено і свідомо керувати подіями; розкривати свої здібності і таланти на користь людству; зрощувати свою силу і бути любимою Всесвітом.
І велике щастя в тому, що поряд буде людина, яка скерує, надихне і підтримає.

Я знаю, наскільки важлива підтримка, віра ближнього, що підсилює дії слідувати тільки вперед.
Поштовх, який піднімає вгору (коли опускаються руки), бачення, що відкриває світлу, багату можливостями життєву дорогу.


Базовий підхід (як виконувати завдання)


Любов до ближніх починається з любові до себе.
Перший крок ви робите прямо зараз, читаючи цей лист)

Імпульс - це чудовий поштовх, що по-справжньому здатен змінити життя на краще.
Кожного ранку ознайомлюйтесь з імпульсом, проникайтесь, налаштовуйтесь.
Записуйте імпульс в записник.
Продовж дня:
Підхід 1. Не думайте де і як будете його застосовувати. Дайте завдання своєму не свідомому діяти на основі імпульсу. Довіртесь собі і вирушайте в дорогу.
Підхід 2. Тримайте імпульс в увазі. Застосовуйте його у всіх можливих ситуаціях, в різній мірі та інтенсивності. Кожен імпульс має безліч граней, спробуйте пізнати декілька з них.
Дійте, так як ніде і ніколи раніше. Позвольте собі нові реакції. Відмовтесь від колишніх знань, йдіть з відвагою у невідоме, з вірою у хороше. Розширюйте свої границі, приймайте новизну в свій світ.
Ввечері проаналізуйте, чи ви справились з завданням. Які є можливі варіанти довершити здобуті навики.
Запишіть у записник ваші роздуми. Якщо завдання виконувати було складно чи розкрились супроводжуючі питання, що лежать в основі імпульсу – телефонуйте до вашого коуча.
Наступного дня зустрічайте новий імпульс + працюйте і з попереднім.
Похваліть себе за те, що ви це робите, за те, що дбаєте про себе і цінуєте себе.


З любовю, Лілія Ківенна

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Слова і думки впливають на наше життя

Тренируйтесь препоручать ваши заботы Богу

Тіло - храм душі